På Quality Hotel i Sarpsborg er vi opptatt av at både voksne og barn skal få opplevelser for livet. Vi er både barnas hotell med Superland, og konferansehotell med fokus på aktiviteter og opplevelser.

Ankomst

Se egen artikkel om hvordan du kommer deg til hotellet her.

Priser

Prisen er per person og inkluderer komfortable rom, stor frokostbuffe og badeland. Fullpensjon inkluderer også lunsj og middagsbuffet:

Overnatting m/frokost Overnatting m/fullpensjon
Enkeltrom 862,- 1282,-
Dobbeltrom 557,- 980,-
Trippeltrom 455,- 875,-
Firsengsrom 418,- 824,-
Lunsjbuffet og
middagsbuffet
for dem som ikke
bor på hotellet:
kr 250 per måltid per person v/bestilling på e-post
(booking.sarpsborg@choice.no) senest fredag 22. juli 2018.
kr 250 per måltid per person uten forhåndsbestiling.

 

Bestilling:
For bestilling av rom via telefon: 69101555
for bestilling på e-mail: booking.sarpsborg@choice.no
Oppgi SjakkNM2018
Hotellets nettside

Med høyt fokus på barna er vi stolte over å være barnas hotell. Hver helg og hver eneste dag i alle skoleferier er det barna vi fokuserer på, helt fra frokost til leggetid. Piccolo, alle barns bestevenn, kommer hver dag på besøk til frokost, før han kommer tilbake på kvelden. Både til frokost og middag serverer vi barnas buffét til de sultne små. Energipåfyll blir viktig på aktive dager i Superland og Badeland!

På Quality Hotel Sarpsborg har vi vårt flotte Superland, et aktivitetssenter for både store og små hvor det ikke må være strålende sol for at man skal kose seg og ha det bra. Her kan både små og store leke, løpe, klatre og lære. Vi har både klatrevegg, minigolf, ballbinge og lekelabyrint, for å nevne noe. Badeland er vårt 2000 kvadratmeter store badeeldorado. Badeland består av mange forskjellige attraksjoner, som svømmebasseng, boblebad, strømkanal, sklier og installasjoner. Her er det lagt godt til rette for aktiviteter for både barn og voksne. Dette kan kjøpes i tillegg til hotellovernatting.

Hotellet har en konferanseavdeling med fleksible rom og moderne utstyr. Vi har både store og små, korte og lange, enkle og eksklusive rom. Uansett om det er et tradisjonelt eller superkreativt møte du skal ha, kan du ha det hos oss. Vi har moderne infrastruktur, avansert teknologi, kompetanse og et dedikert team. Konferanser hvor du i tillegg får en opplevelse utenom det vanlige står i fokus hos oss.